Antena 3 CNN Economic Biz News Băsescu supărat pe contabila de la Cotroceni că nu i-a virat salariul în fondul de donaţii

Băsescu supărat pe contabila de la Cotroceni că nu i-a virat salariul în fondul de donaţii

Băsescu supărat pe contabila de la Cotroceni că nu i-a virat salariul în fondul de donaţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Aug 2010   •   10:55

Salariul donat de preşedintele Traian Băsescu către fondul de solidaritate s-a rătăcit. Şeful statului nu apărea pe lista celor care au contribuit cu bani la bugetul de stat pe luna trecută, deşi a anunţat că va dona tot venitul până la sfârşitul anului. Băsescu a dat vina pe contabila de la Cotroceni care trebuia să se ocupe de virament.

Traian Băsescu s-a făcut foc şi pară când a aflat că nu se regăseşte pe lista donatorilor anticriză publicată de Ministerul de Finanţe. Mai ales că anunţase că salariul său pe iulie, de 6700 de lei, va fi donat fondului anticriză.

Şeful statului a explicat la postul public de radio că de vină ar fi contabila, aflată acum în concediu. El i-a cerut acesteia să se întoarcă şi să facă plăţile.

Gândul scrie că Serviciul Financiar al Administraţiei Prezidenţiale numără 7 oameni. Iar preşedintele putea să fie la zi cu donaţiile, dacă sarcina era delegată unui coleg. De ce nu s-a făcut acest lucru? Contabila Andreea Iana nu a vrut să explice. Ba mai mult, s-a supărat că e deranjată în concediu.

Contactat de Gândul, purtătorul de cuvânt de la Cotroceni, Valeriu Turcan a explicat că banii pe iulie vin abia în august. Consilierul Cătălin Avramescu a declarat însă că banii s-au plătit deja, miercuri, la o zi după ce donaţiile de la ministerul de Finanţe s-au încheiat.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu salariu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close