Antena 3 CNN Economic Biz News Berceanu despre buget: Ce am primit de la prietenii noştri liberali este foarte-foarte în neregulă

Berceanu despre buget: Ce am primit de la prietenii noştri liberali este foarte-foarte în neregulă

Berceanu despre buget: Ce am primit de la prietenii noştri liberali este foarte-foarte în neregulă
Sursa foto: radu berceanu
28 Ian 2009   •   03:51

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat că în şedinţa coaliţiei de marţi noaptea reprezentanţii celor două partide au încercat toate variantele, şi fac tot felul de calcule, se mai ceartă şi se împacă, pentru a construi proiectul de buget pe 2009.
"Încercăm toate variantele, tot felul de calcule, de certuri, de împăcări", a descris, succint, ministrul Radu Berceanu, reuniunea coaliţiei de marţi noaptea dedicată proiectului de buget pe anul 2009.
Liderul democrat-liberal a precizat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii PDL şi PSD urmează să continue şi miercuri analiza privind proiectul de buget, înaintea şedinţei de Guvern de joi.
"Din păcate, ceea ce am primit de la prietenii noştri liberali este foarte-foarte în neregulă. Adică au lăsat în urmă lucruri la care nu mă aşteptam, nu-mi imaginam că, până la urmă, chiar în halul ăsta se poate ajunge", a acuzat Berceanu.
El a arătat că această problemă majoră a moştenirii liberale trebuie rezolvată, dar a avertizat: "Parţial, puţin-puţin de tot, trebuie să ne ţinem şi de promisiunile din campanie. A survenit şi această criză, dar trebuie să dăm drumul la nişte motoraşe ale economiei".
"Noi vrem să facem toate aceste lucruri. Asta pare a fi o misiune imposibilă, dar tot încercăm, cu idei, cu calcule", a punctat ministrul Transporturilor.
El a mai spus că nu se pune problema de a se acoperi necesităţile ministerelor, "pentru că Guvernului i-ar trebui un buget cu o dată şi jumătate mai mare decât cel actual" pentru acest lucru.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close