Antena 3 CNN Economic Biz News Biziday.ro: RCS & RDS & eu & probabil mulţi alţii

Biziday.ro: RCS & RDS & eu & probabil mulţi alţii

Biziday.ro: RCS & RDS & eu & probabil mulţi alţii
Sursa foto: biziday
20 Ian 2010   •   10:28

Un cablu care iese din perete. De la vecinu?. Om bun ? mi-a zis că nu vrea bani, că el aşa făcea cu Vasile. Dacă tot plăteşte, de ce să mai dau şi eu. E de la UPC, nu e digital, dar merge. Are şi HBO, are tot ce îi trebuie unui om cu televizor de 3 milioane, ca mine. Şi i-am zis că insist să-i dau bani şi el a dat să se supere.

Şi a fost bine un timp. Cablul vecinului meu, de la UPC, mergea bine. Până a început să nu mai meargă bine. L-o fi lovit cumva, cineva, din greşeală. Asta e. S-a reparat. Apoi s-a stricat iară. Nu s-a mai reparat, iar eu nu puteam ? deşi acum sunt convins că era mai bine aşa ? să-i bat la uşă vecinului.

- Salut vecine! Vezi că nu merge HBO-ul, şi CNN-ul cam are purici? Nu se face, mai ales între vecini. Îl repari şi tu? Şi mai repede că începe filmul ăla.

Şi oricum, de câte ori puteam să fac treaba asta? Aşa că m-am dus la uşă. Aveam acolo un mănunchi de cabluri. RCS&RDS. Ce bine, abia văd şi eu la GSP ce dreacu mai face Dayro cu brăţara de la gleznă. Internet ? pac ? sediu RCS.

bună ziua, bună ziua, aşa, deci uitaţi aici, deci semnaţi aici, şi cu HBO? bineînţeles că şi cu HBO, că doar de asta îmi bag, dar când vin băieţii? păi în două zile, maxim încă două, cu tot, cu decodor de HBO, e bine, merge, vine băieţii, montează, vă sună înainte, vai ce bine o să fie, puteţi să reziliaţi oricând, nu e problemă, şi după prima lună, dar nu sunt probleme, aşa sper şi eu, vă spun eu, şi zâmbeşte şi mă bucur cu nevasta că na, în sfârşit, o să fie iar bine.

Şi au montat. Repede, nici nu am apucat să-i văd la faţă prea bine. Nu aveam HBO. Câteva programe se vedeau naşpa. Cu purici aşa că bună ziua, ziua? Au venit băieţii. Au redus din semnal, se vede bine. Fără HBO. Păi de ce fără HBO iar, mă rog? Păi nu este decodoare, zic băieţii. Păi domna a spus că? este decodoare? Păi nu este, o fi zis şi ea, aşa, na, cum zici la clienţi. Doamnă, aşa ziceţi la clienţi, că mă supăr, ştiţi, şi io când mă supăr, nici nu ştiu ce fac, pentru că nu m-am supărat niciodată. Ştiţi, e o problemă? cam într-o săptămână, e posibil să vină.

Am mâncat sarmale, am băut, am stat, dar n-am uitat. Iau iar o doamnă la telefon. A cam trecut o săptămână, domană, ştiţi, decodor, HBO, să lăsăm imaginile să vorbească, dar nu au cum fără decodor?

Am încercat şi pe la cunoştinţe. Şi aflu că RCS&RDS nu are decodoare de HBO de aproape un an. Adică nu au deloc. Adică dacă RCS&RDS ar avea un frate, Marian, de exemplu, care vrea HBO pe cablu, RCS&RDS n-o să-i bage HBO lu? frati-su. Că nu are. Aşa mi-au zis cunoştinţele.

bună ziua, bună ziua, păi se poate doamnă, uitaţi, o să şi înjur, îmi cer scuze, eu când mă enervez înjur şi dă-i şi luptă, şi doamna zice că aşa e, că nu au de mult timp decodoare, dar de ce nu mi-a zis şi mie duduia aia de la ghişeu când am făcut contract, sau de ce nu mi-a făcut cu ochiul sau ceva, zic, şi ea zice că na, acuma? şi eu că vreau să reziliez contractul, că mi-a zis mie tanti de la ghişeu că se poate imediat, pac-pac, dar nu se poate, că e pe doi ani, doar dacă vreţi să plătiţi tot abonamentul înainte, şi eu înjur, că m-am supărat, şi închid.

(CITIT REPEDE, PE NERĂSUFLATE, CRESCENDO)
Adică RCS&RDS îmi spune mie şi ţie şi ţie că ne bagă HBO a doua zi şi ei nu au decodoare de un an şi chiar dacă ar băga acum decodoare la alimentară la RCD&RDS va trebui să aştept mult şi bine până se termină iar????!!!!!!!!!!

Ei bine, da! Aşa că să strângem cu toţi telecomanda în mână, să băgăm la loc cablul care vine din perete de la vecinu? şi să strigăm: să moară! să moară! de trei ori să moară! Şi apoi să ne enervăm. Că oricum plătim cablul încă doi ani de acum înainte. Probabil, fără HBO. Sigur probabil.

Pentru mai multe materiale accesaţi Biziday.ro

×
Subiecte în articol: blog
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close