Antena 3 Economic Biz News Boc s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor şi cel al Sănătăţii. Vezi despre ce au discutat

Boc s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor şi cel al Sănătăţii. Vezi despre ce au discutat

de Antena3.ro    |    27 Dec 2011   •   14:30
Boc s-a întâlnit cu ministrul Finanţelor şi cel al Sănătăţii. Vezi despre ce au discutat
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, marţi, la sediul Guvernului cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, şi cel al Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru a avea discuţii preliminarii despre modificările Codului Fiscal şi noua lege care va reglementa sistemul de sănătate din România. Potrivit Mediafax, aceste subiecte vor fi discutate, miercuri, în şedinţa de Guvern.

Conform unui comunicat al Executivului, premierul s-a întâlnit, marţi, cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, pentru a analiza proiectul ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea Codului fiscal, care urmează să fie introdus pe agenda de lucru a şedinţei de miercuri a Guvernului.
   
De asemenea, premierul s-a întâlnit şi cu ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, pentru proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, act normativ care va fi discutat în şedinţa de guvern convocată pentru miercuri, urmând să fie ulterior supus dezbaterii publice.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close