Antena 3 CNN Economic Biz News Business 10 motive care pun pe fugă cumpărătorii de case

10 motive care pun pe fugă cumpărătorii de case

10 motive care pun pe fugă cumpărătorii de case
07 Apr 2007   •   13:06

Vi s-a întâmplat să vreţi să vă vindeţi casa şi să nu vrea să o ia nimeni, deşi aţi lăsat destul de mult din preţ? Dacă nu este de vină zona în care se află, atunci, cu siguranţă sunt mici amănunte care îl pun pe fugă pe cumpărător. Site-ul homebuying.about.com preluat de HotNews.ro prezintă 10 motive pentru care nu se vând cele mai bune case. Principalul motiv este mirosul . Atunci când se fumează în casă, mirosul rămâne impregnat în pereţii casei. Acelaşi lucru este şi atunci când proprietarul are animale de companie. În cele două cazuri, locuinţele au puţine şanse să fie vândute. Poate că vânzătorii nu-şi dau seama de mirosul propriilor cămine, însă un străin poate fi deranjat.

Atunci când vin cumpărătorii, aerul trebuie să fie împrospătat, însă nu trebuie exagerat cu mirosul de parfum. Un alt motiv sunt animalele , care te întâmpină la uşă. Pe unii oameni îi sperie. Pe de altă parte, animalele nu trebuie ascunse în dormitor atunci când vin cumpărătorii, pentru că aceştia vor să inspecteze casa, dar nici nu trebuie lăsate libere. Băile murdare pot fi un motiv îndeajuns de puternic să-i gonească pe posibilii clienţi. Trebuie făcut orice ca ele să strălucească. Camerele/casele intunecate îi pot întoarce din drum pe cumpărători. În casă trebuie să intre lumina, iar dacă nu se poate, trebuie revopsiţi pereţii în culori vii şi renunţarea la draperiile închise la culoare. Atenţie însă la ferestrele murdare, acestea trebuie şterse.

Un alt motiv sunt casele pline de postere . Lipite în fiecare cameră, afişele sunt obositoare chiar şi pentru cei care iubesc acest stil. De cele mai multe ori au alte gusturi. Pivniţe umede . Mirosul de igrasie nu dă bine la cumpărători. Insectele îi pot pune pe fugă pe cumpărători, de accea trebuie neapărat să scăpaţi de ele. Nu uitaţi de micile reparaţii care îi dau casei un aspect îngrijit. Grădina trebuie aranjată, iar dacă aveţi clanţe stricate, chemaţi pe cineva să le repare. Curăţaţi canalele de scurgere. Sunt oameni care nu au făcut-o niciodată, iar în ele au început să crească vegetaţie. Nu agasaţi potenţialii cumpărători! Dacă v-aţi lăsat casa pe mâna unui agent imobiliar, în timpul prezentării, faceţi-vă de lucru. Clienţii nu se pot uita în voie prin casă, atunci când proprietarul îi supraveghează. Dacă vindeţi casa singuri, ar fi bine să le lasaţi celor care vin s-o vadă un pic de spaţiu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close