32.360 euro, cea mai scumpă motocicletă Harley-Davidson vândută în 2009

18 Dec 2009   •   17:59
32.360 euro, cea mai scumpă motocicletă Harley-Davidson vândută în 2009 Harley-Davidson

Cea mai scumpă motocicletă Harley-Davidson vândută în acest an în România a costat 32.360 de euro fără TVA. Aceasta a fost comercializată în luna ianuarie de către unicul dealer al mărcii pe piaţa locală şi a fost cumpărată de către o persoană fizică, apropiată companiei, scrie Capital.

"Este vorba despre un model Screamin' Eagle Ultra Classic Electra Glide. Motocicleta am primit-o în luna decembrie 2008 şi am reuşit să o vindem foarte repede, în luna ianuarie", a declarat directorul de vânzări al Harley-Davidson Bucureşti, Marcel Chiva.

Motocicleta respectivă nu se gaseşte în stoc şi nu poate fi comandată pentru că face parte dintr-o cotă alocată pentru fiecare piaţă.

Pentru anul 2009, împreună cu Electra Glide, în cota de motociclete CVO (Custom Vehicle Operations), Harley-Davidson Bucureşti a mai primit şi modelul Screamin Eagle Dyna. Preţul ajunge la 24.180 de euro, TVA neinclus. Acest model nu şi-a găsit încă un cumpărător.

Compania are rezervate încă două motociclete din categoria CVO pentru anul 2010. Deşi acestea nu au ajuns în România, una şi-a găsit proprietar.

Antena3.ro

Parteneri
x close