A ales România la întâmplare şi i-a plăcut atât de mult încât și-a dezvoltat o afacere aici. Acum are venituri de sute de mii de euro

de A.M.P    |    14 Ian 2017   •   13:19
A ales România la întâmplare şi i-a plăcut atât de mult încât și-a dezvoltat o afacere aici. Acum are venituri de sute de mii de euro Foto: businessmagazin.ro

Toine Kets a ajuns în România pentru prima dată în 2005, după ce a ales cu ochii închişi destinaţia pentru o vacanţă. I-a plăcut atât de mult aici, încât a hotărât să rămână şi să dezvolte o afacere în domeniul consultanţei şi coachingului pe piaţa locală. A mizat pe nişa workshopurilor bazate pe interacţiunea cu caii, program care îi aduce venituri anuale de peste 100.000 de euro, scrie businessmagazin.ro.

Lista funcţiilor din CV-ul olandezului Toine Kets este lungă: consultant internaţional şi coach, de asemenea specialist în leadership, strategie şi managementul schimbării.

De 15 ani, a ales să-şi exercite experienţa în aceste domenii pe piaţa locală: prin intermediul firmei sale, Actinote International, a lansat în 2007 The Horse Connection, un program de workshopuri care se bazează pe interacţiunea cu caii. Firma a înregistrat în 2015 venituri de peste jumătate de milion de lei (circa 120.000 euro), iar pentru 2016 estimau o creştere de 20%. Costurile unui training în care sunt implicaţi cai se ridică la 5.000 de euro pentru un grup de 10 persoane.

Experienţa lui Toine Kets este variată şi a început într-un domeniu care nu are nicio legătură cu activitatea sa de acum. În perioada liceului era interesat de chimie, astfel că a decis să îşi continue studiile în acest domeniu; în timpul şi după absolvirea acestor studii, a lucrat într-o fabrică de bere din Olanda, în calitate de chimist.

Citește continuarea pe businessmagazin.ro.

Alegeri 2020
Parteneri
x close