Antena 3 CNN Economic Biz News Business A fost lansată noua versiune Monopoly, ediţia globală a celui mai popular joc din lume

A fost lansată noua versiune Monopoly, ediţia globală a celui mai popular joc din lume

A fost lansată noua versiune Monopoly, ediţia globală a celui mai popular joc din lume
29 Aug 2008   •   11:31

Cel mai popular joc din lume, Monopoly, îşi lărgeşte graniţele. Firma Parker Brother a lansat noua versiune, ce poartă numele de Monopoly Here & Now: The World Edition. Tabla noului joc include cele mai mari oraşe de pe întreg Globul, alese chiar de fanii acestuia.

Jocul tranzactiilor imobiliare include un sistem electronic de plată, vechii bani de hârtie fiind înlocuiţi de carduri bancare virtuale. Hotelurile şi casele standard au fost schimbate cu unele reprezentative pentru zonele în care vor fi cumpărate. Creatorii Monopoly au creat şi 24 de pioni diferiţi. În fiecare cutie se vor găsi câte 6.

Noutatea constă în faptul că, diferitele cutii vor conţine diferiţi pioni, aceştia fiind selectaţi aleatoriu.

Jucătorii vor mai putea tranzacţiona companii care au ca obiect de activitate producerea diferitelor tipuri de energie şi a diverselor mijloace de transport.

Pentru alegerea celor 22 de oraşe care apar pe tabla de joc, creatorii Monopoly au lansat o competiţie online între 68 de oraşe din întreaga lume. Printre acestea, s-a aflat şi Bucureştiul, care, însă, nu s-a clasat printre finaliste.

IATĂ CELE 22 DE ORAŞE CARE APAR PE NOUA TABLĂ MONOPOLY



Antena3.ro

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close