Antena 3 CNN Economic Biz News Business Acest om a câştigat într-o lună de zile 6,5 MILIARDE de dolari. Are afaceri deschise şi în România

Acest om a câştigat într-o lună de zile 6,5 MILIARDE de dolari. Are afaceri deschise şi în România

Acest om a câştigat într-o lună de zile 6,5 MILIARDE de dolari. Are afaceri deschise şi în România
de O.P.    |    07 Feb 2013   •   08:43

Pentru majoritatea succesul a însemnat o idee nebunească pe care au pariat tot ce aveau. Au câştigat sume colosale de bani, atunci când toată lumea începea să piardă şi au ajuns în vârful piramidei celor mai influenţi oameni ai lumii.

Carlos Slim, Amancio Ortega, Bill Gates, Ingvar Kamprad, Bernard Arnault, Mark Zuckerberg sunt doar câteva nume sonore care au ajuns să construiască adevărate imperii, scrie Bloomberg.

Iar câştigurile lor continuă să crească, precum aluatul. În prima lună a anului 2013 averile lor au crescut cu miliarde de dolari, însă cea mai spectaculoasă creştere este a fondatorului IKEA, care a înregistrat un profit de 6,5 miliarde de dolari într-o singură lună.

Averea lui Kamprad a ajuns la finele primei luni din 2013 la o cifră de 49.4 miliarde de dolari, fiind considerat al cincelea cel mai bogat om din lume.

Magazinul IKEA, deschis şi în România înregistrează un succes imens pe piaţa de profil, în timp ce magazinele concurente se luptă cu criza economică.

Următoarea poziţie la capitolul creşteri record o ocupă Karl Albrecht, unul din moştenitorii lanţului de magazine Aldi. Averea totală a acestuia a sporit cu 4,4 miliarde dolari, ajungând la 27,6 miliarde dolari, el consemnând o creştere procentuală de 18,9% faţă de sfârşitul lui 2012.

Oracolul din Omaha, Warren Buffett, nu avea cum să nu fie prezent în acest top al miliardarilor, dar se mulţumeşte cu medalia de bronz în ceea ce priveşte creşterea veniturilor, averea lui crescând cu "numai" 4,2 miliarde de dolari în prima lună a anului.




×
Subiecte în articol: bogati
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close