Antena 3 CNN Economic Biz News Business Anastasia Soare: “Ca să ajungi undeva, trebuie, mai întâi, să faci niște greșeli”

Anastasia Soare: “Ca să ajungi undeva, trebuie, mai întâi, să faci niște greșeli”

Anastasia Soare: “Ca să ajungi undeva, trebuie, mai întâi, să faci niște greșeli”
de S.T.    |    19 Sep 2013   •   14:04

Lumea întreagă o cunoaște drept “Regina Sprâncenelor”, clienții săi sunt nume celebre precum Madonna, Jennifer Lopez sau David Beckham, produsele sale de makeup se vând în peste 85 de magazine din întreaga lume, are saloane în Beverly Hills, Los Angeles și România, iar acum pregătește unul nou în Dubai. Anastasia Soare este, de departe, cea mai rotundă și mai frumoasă poveste de succes a unui român în afara granițelor, scrie Ela Crăciun pe blogul personal.

Descoperiți visul american al Anastasiei Soare:

Sunteți cunoscută în toată lumea drept Regina Sprâncenelor, cea pe mâna căreia se lasă toate celebritățile hollywoodiene. Cum ați ajuns unde sunteți astăzi?

Anastasia Soare: Cu multă muncă, cu determinare, focusată. Și niciodată chiar dacă te duci la culcare gândindu-te că: Nu mai pot ! Gata! Nu se mai poate! E prea multă muncă! Te trezești a doua zi de dimineață și o iei de la capăt.
 
Dar, care a fost traseul? Cât de greu v-a fost? Dacă ar fi să vă întoarceți în timp ați mai face același lucru, ați lua-o de la capăt?


Anastasia Soare: Dacă aș putea să dau timpul înapoi, bineînțeles că aș lua-o pe scurtătură, dacă aș ști ce știu acum, bineînțeles că aș tăia multe lucruri, am făcut foarte multe greșeli, nu ai cum să nu greșești ca să înveți. Ca să ajungi undeva trebuie să faci niște greșeli și să poți să le îndrepți. Nu m-am născut cunoscătoare a make-up-ului, a trebuit să inventez, să încerc să învăț. Nu a venit nimeni să mă învețe cum să fac sprâncenele, eu am creat această tehnică și cu siguranță trebuie să faci greșeli. Penicilina s-a inventat dintr-o greșeala, nu?

Cu ce gând ați plecat din România și de ce ați ales America și nu altă țară?


Anastasia Soare: Din România am plecat cu gândul de a avea acea libertate a cuvântului. Când am plecat în 1988, cred că cel mai important pentru mine a fost să mă regăsesc eu, să pot să înțeleg cine sunt eu, ce pot eu să fac, posibilități pe care eu în România nu le-aș fi avut atunci, erau aproape inexistente. Femeia nu putea să se trezească să spună: vreau să fiu patroană la o chestie sau vreau să fac nu știu ce, pentru că era imposibil la vremea respective…De ce Los Angeles? Datorită vremii am ales LA.

Citeşte interviul integral pe elacraciun.ro.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close