Apartamentele noi se vând şi cu 30% mai ieftin

24 Oct 2008   •   12:08
Apartamentele noi se vând şi cu 30% mai ieftin
Reducerile oferite de către dezvoltatorii imobiliari s-au dublat în ultima perioadă, ajungând chiar şi până la 30%. Aceştia sunt nevoiţi să recurgă la reduceri de preţuri pentru facilităţi precum locul de parcare.
Oamenii de afaceri care cumpără apartamente pentru a le vinde mai departe sunt de părere că momentul actual este unul foarte bun pentru astfel de investiţii, având în vedere preţurile foarte mici la care pot fi achiziţionate apartamentele.
Cel de-al doilea mare cumpărător de apartamente de pe piaţa locală, care a preluat peste 700 de locuinţe în ultimii doi ani, speră să vândă în jur de 5-6 apartamente pe lună la fiecare proiect, susţin cei de la Business Magazin. Reprezentanţii mai spun că apartamentele în prag de finalizare se vând mult mai uşor decât cele care nu au fost construite încă.
Preţurile finale ale locuinţelor noi nu vor înregistra, însă, scăderi semnificative. Potrivit analiştilor, costurile materialelor de construcţii, forţei de muncă şi utilităţilor vor creşte până la finalul anului, acesta influenţând în mod direct preţurile locuinţelor.
Antena3.ro

x close