Antena 3 CNN Economic Biz News Business Arun Sarin, directorul general al Vodafone, demisionează

Arun Sarin, directorul general al Vodafone, demisionează

Arun Sarin, directorul general al Vodafone, demisionează
27 Mai 2008   •   11:21

Cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume a rămas fără şef. Arun Sarin, directorul general al Vodafone, şi-a dat demisia din această funcţie, după cinci ani de conducere. Decizia lui Sarin de a se retrage a produs surprindere pe piaţa de telecomunicaţii. Vestea a venit în aceeaşi zi în care compania a făcut publice rezultatele financiare pe anul fiscal care tocmai s-a încheiat.

„Am făcut un progres important în ultimii ani prin strategia pe care am avut-o şi am reuşit să atingem şi chiar să depăşim ţintele financiare pe care ni le-am propus, în toate sectoarele”, a declarat Sarin, în ziua bilanţului. În vârstă de 53 de ani, el va părăsi scaunul de director al Vodafone pe 29 iulie, în locul său fiind numit Vittorio Colao, de 46 de ani, acum director executiv al diviziei europene.

Întrebat de ce a luat această decizie, el a explicat, scurt: „am simţit că e timpul să mă retrag. Am îndeplinit ceea ce aveam de îndeplinit devenind CEO, iar acum am simţit că este timpul”. Va lua o pauză, după cum a declarat, şi va părăsi Marea Britanie în favoarea Statelor Unite, unde va petrece o vacanţă la propria sa casă.

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close