Antena 3 Economic Biz News Business Avioane Craiova disponibilizează 300 de angajaţi în 2009

Avioane Craiova disponibilizează 300 de angajaţi în 2009

18 Sep 2009   •   18:33
Avioane Craiova disponibilizează 300 de angajaţi în 2009
Sursa foto: angajati

Acţionarii Avioane Craiova (AVIO), companie deţinută de Ministerul Economiei, au aprobat vineri disponibilizarea, într-o primă etapă, a 300 de angajaţi în acest an, dacă vor fi îndeplinite o serie de condiţii, potrivit unui comunicat al firmei, remis Bursei de Valori Bucureşti, scrie Mediafax.

Condiţiile impuse în vederea aplicării planului de diponibilizări sunt asigurarea capacităţilor de producţie pentru apărare, a service-ului în garanţie şi post-garanţie pentru toate produsele livrate Ministerului Apărării Nationale, notificarea Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale asupra intenţiei de restructurare şi reorganizare în situaţia în care sunt vizate capacităţile din inventarul capacităţilor producţiei de apărare.

Totodată, Avioane Craiova va veghea ca sumele necesare pentru punerea în aplicare a măsurilor organizatorice, manageriale, tehnice şi tehnologice să se încadreze în prevederile bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2009, care va fi aprobat prin hotărâre a guvernului.

Numărul angajaţilor care vor fi diponibilizaţi în cea de-a doua etapă, prevăzută pentru anul viitor, va fi hotărât dupa o analiză în cadrul Consiliului de administraţie al societăţii, ţinând cont de toate condiţiile impuse în cadrul primei etape.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close