Antena 3 CNN Economic Biz News Business Băneasa City va aduce branduri internaţionale

Băneasa City va aduce branduri internaţionale

Băneasa City va aduce branduri internaţionale
14 Mar 2007   •   11:59

Peek&Cloppenburg, una dintre mărcile cele mai importante din Germania, va deschide în Băneasa Shopping City un magazin tip "department store", în care vor fi prezentate colecţiile a peste 200 de mărci internaţionale, pe o suprafaţă de peste 4.200 metri pătraţi. "Cunoscut pe piaţa internaţională sub denumirea de P&C, acestă marcă include 65 de magazine în Germania şi peste 15 unităţi în alte ţări europene. Acest department store va deveni cel mai mare magazin de modă din România", se arată într-un comunicat al dezvoltatorului centrului comercial, Băneasa Development.

Totodată, Inditex Group va aduce la Bucureşti o parte dintre mărcile sale internaţionale, ca Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home şi Oysho, după ce în ultimii ani a deschis magazine marca. Zara şi Pull and Bear. Reţeaua Zara deţine un singur magazin în România, la Bucureşti, al doilea urmând să fie inaugurat în Băneasa Shopping City. Inditex Group a intrat în România în 2004, prin Azadea Group, odată cu deschiderea magazinului Sunglass Hut.

"Azadea Group, unul dintre cele mai importante grupuri de retail din Orientul Mijlociu şi din ţările membre ale Consiliului Cooperării din Golf (GCC), cu un portofoliu de peste 30 de mărci operaţionale în 152 de magazine, va lansa în noul centru comercial mărci noi, precum Jules (îmbrăcăminte bărbaţi), Cool Cat (modă pentru tineret) şi Piazza Italia (un concept destinat întregii familii)", se meţionează în comunicat.

Complexul comercial din Băneasa va avea o suprafaţă de 65.000 metri pătraţi şi va conţine peste 220 de magazine, precum şi un centru de distracţii. Dezvoltatorul proiectului a anunţat că procesul de închiriere a spaţiilor este aproape de finalizare. Băneasa Shopping City face parte din proiectul imobiliar Băneasa, cu o valoare de 1,2 miliarde euro, care include spaţii comerciale, de birouri şi rezidenţiale, pe un teren cu o suprafaţăa de 221 hectare situat între aeroporturile Băneasa şi Otopeni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close