Antena 3 CNN Economic Biz News Business Beneficiile Summit-ului NATO. Hotelurile vor încasa 1,5 milioane de dolari pe noapte

Beneficiile Summit-ului NATO. Hotelurile vor încasa 1,5 milioane de dolari pe noapte

Beneficiile Summit-ului NATO. Hotelurile vor încasa 1,5 milioane de dolari pe noapte
19 Mar 2008   •   18:32

Hotelurile din Bucureşti vor încasa aproape un milion şi jumătate de dolari pe noapte la Summit-ul NATO. Sunt multe camere pentru că nu vin doar oficialităţi ci şi o armată de ziarişti şi o armată propriu-zisă, care va suplimenta paza asigurată de gazde. Pentru ziarişti s-au pus la dispoziţie 16 hoteluri de trei şi patru stele. Nu se ştie câţi vin până la urmă, dar hotelierii se pregătesc.

La un hotel de pe Magheru sunt aşteptaţi jurnalişti din China, Slovacia, Cehia, Luxemburg şi Italia. Aceştia vor beneficia de internet, semnal bun pentru telefoanele mobile şi vor fi aproape de Palatul Parlamentului. De asemenea, reprezentanţii români ai instituţiilor de protecţie şi pază au vizitat şi hotelurile în care vor locui ziariştii străini.

În Bucureşti sunt rezervate câteva hoteluri şi pentru forţele de securitate străine, care vin să păzească, alături de români, aeroporturile, Palatul Parlamentului şi hotelurile rezervate pentru NATO. Unii vor locui la hoteluri construite în ultimii trei ani în nordul Capitalei. La summit-ul NATO vor participa cel puţin 30 de ţări.

Observator

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close