Antena 3 CNN Economic Biz News Business Borsec investeşte 15 milioane de euro în promovarea mărcii de bere

Borsec investeşte 15 milioane de euro în promovarea mărcii de bere

Borsec investeşte 15 milioane de euro în promovarea mărcii de bere
13 Apr 2008   •   17:28

Producătorul de apă minerală Romaqua Group din Borsec va aloca în acest an circa 15 de milioane de euro pentru promovarea mărcii de bere. Producătorul de apă minerală a început anul trecut construcţia unei fabrici de bere la Sebeş, în judeţul Alba, pe un teren de 27 de hectare, iar în luna aprilie a început să îmbutelieze berea. „Vom investi în acest an 15 milioane de euro în promovarea mărcii de bere. Fondurile reprezintă investiţia în dezvoltarea ambalajelor, publicitate prin toate canalele media, materiale promoţionale, sponsorizări”, a afirmat Octavian Creţu, preşedintele companiei.

Compania se află în prezent în perioada de instituire a antrepozitului fiscal, iar Octavia Creţu a adăugat că livrarea berii pe piaţă va începe „de îndată ce vom avea posibilitatea”. „Investiţia totală realizată la fabrica de bere din Sebeş este în prezent de peste 38 de milioane de euro, dar ar putea ajunge la peste 60 de milioane de euro”, a precizat preşedintele Romaqua.

Compania va produce iniţial un sortiment de bere, care va fi poziţionat pe segmentul de preţ mediu, disponibil în ambalaj PET şi la doză. Deşi unitatea de la Sebeş este specializată în prezent în producerea de bere, Romaqua ar putea muta în următorii ani pe această platformă şi o parte a producţiei de băuturi răcoritoare, realizată în prezent la fabrica de la Buşteni, care nu mai poate fi extinsă.

Antena3.ro

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close