Antena 3 CNN Economic Biz News Business Braşov. Reduceri de până la 5%, la Târgul de Turism Transilvania

Braşov. Reduceri de până la 5%, la Târgul de Turism Transilvania

Braşov. Reduceri de până la 5%, la Târgul de Turism Transilvania
02 Mai 2008   •   18:22

Agenţiile de turism din întreaga ţară s-au reunit la Braşov, unde se află în desfăşurare a doua ediţie a târgului de turism „Transilvanya Tourism Fair”. Evenimentul a adunat peste 50 de participanţi, din toată ţara, un număr aproape dublu faţă de ediţia precedentă.

Pe lângă gama variată de oferte turistice, vizitatorii au participat vineri la o lansare de carte şi au admirat o expoziţie de fotografie. Târgul este considerat cel mai important eveniment regional din domeniul turismului. Evenimentul, organizat de către Patronatul Asociaţiei Nationale a Agenţiilor de Turism, este destinat tuturor factorilor implicaţi în domeniu.

Timp de trei zile, braşovenii pot profita de ofertele agenţiilor, hotelurilor şi pensiunilor, majoritatea cu discount-uri de până la 5%. În numai cateva ore de la deschidere s-au vândut sute de bilete, preferate fiind sejururile la pensiunile din Maramureş, Delta Dunării sau Nordul Moldovei, cu costuri între 150 şi 500 de euro.

Târgul de turism din Braşov îşi va închide porţile dumincă, printr-o tombolă cu premii. Cel mai norocos participant la eveniment va petrece 14 zile în Creta, într-un hotel de trei stele.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close