Antena 3 CNN Economic Biz News Business Călin Tatomir este noul director de la Microsoft România

Călin Tatomir este noul director de la Microsoft România

Călin Tatomir este noul director de la Microsoft România
08 Sep 2008   •   13:07

Microsoft România va avea un nou director, începând cu 15 octombrie. Călin Tatomir va prelua funcţia de la Silviu Hotăran care a ocupat-o din 1996, fiind numit în 2004 director general al Microsoft pentru Europa de Sud-Est şi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei în zece ţări din regiune. Hotăran a decis să se retragă de la conducerea Microsoft românia, pentru a se dedica propriei afaceri.

Călin Tatomir, directorul companiei de consultanţă IT "Cabinetul Călin Tatomir", a ocupat anterior poziţii de conducere în fostele reprezentanţe ale companiilor multinaţionale Digital şi Compaq din România, a anunţat, luni, Microsoft.

"A face parte din Microsoft şi a lucra într-o poziţie executivă este o experienţă unică şi probabil cel mai dorit job din piaţa românească de tehnologia informaţiei. Chiar dacă am o experienţă de 12 ani în funcţii de conducere în corporaţii americane, cred că sunt în faţa unei provocări mai mari. Din punctul meu de vedere, Microsoft România are deja o echipă, parteneri, clienţi, produse şi vizibilitate pentru a trece la un nou nivel de maturitate şi sunt deplin angajat în a conduce filiala în această direcţie", a declarat acesta într-un comunicat de presă emis luni.

Sursă foto: Microsoft

Antena3.ro

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close