Antena 3 CNN Economic Biz News Business Campionatul European de Fotbal ieftineşte vacanţele în străinătate

Campionatul European de Fotbal ieftineşte vacanţele în străinătate

Campionatul European de Fotbal ieftineşte vacanţele în străinătate
09 Iun 2008   •   19:30

Campionatul e părintele adoptiv al marketingului. După ce magazinele de electronice au anunţat reduceri legate de performanţa echipei României, acum este rândul agenţiilor de turism. Daca ai noştri bat, vacanţa va costa mai puţin cu un sfert. Indiferent de destinaţie! Aşa că fiecare punct câştigat de echipa naţională la campionatul european de fotbal şi mai ales fiecare gol dat de Mutu, Chivu, Marica le aduc turiştilor procente de reducere din preţul vacanţei de vară.

Agenţii de turism au calculat că, dacă românii ar juca şase meciuri şi ar da la fiecare cam trei goluri, fiecare turist ar primi o reducere de 26 de procente. Se calculează toate golurile înscrise în 90 de minute, însă nu şi cele de departajare.

Românii pot beneficia de reduceri, în funcţie de performanţele jucătorilor români, pentru vacanţele în Antalia, Creta, Corfu, Cipru, Tenerife. Discount-ul se aplică pentru orice perioadă sau tip de vacanţă îşi alege turistul.

Cine vrea să plece în Tunisia, în perioada campionatului de fotbal, plăteşte mai puţin cu zece procente din preţul vacanţei. Şi se poate relaxa, într-o vacanţă de cel mult trei sute de euro, în care nu va rata niciun meci.

Au reduceri până şi turiştii care renunţă la meciuri. Tinerii căsătoriţi care îşi petrec luna de miere în Tenerife plătesc unul dintre bilete la jumătate de preţ.

Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close