Antena 3 CNN Economic Biz News Business Casele de pariuri se închid pentru a protesta faţă de eliminarea pragului de neimpozitare a câştigurilor

Casele de pariuri se închid pentru a protesta faţă de eliminarea pragului de neimpozitare a câştigurilor

Casele de pariuri se închid pentru a protesta faţă de eliminarea pragului de neimpozitare a câştigurilor
Sursa foto: case de pariuri
07 Iun 2010   •   15:37

Casele de pariuri vor fi închise de marţi, pentru a protesta faţă de hotărârea Guvernului de a elimina pragul de neimpozitare a câştigurilor obţinute din jocurile de noroc, în valoare de 600 lei, spune purtătorul de cuvânt al Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR), Dan Matei Agaton, citat de Mediafax.
Acesta mai spune cpă, începând de marţi vor fi închise pe o durată nedeterminată 1.455 de case de pariuri, reprezentând 96,7% din total.
"Acţiunea de protest este menită să atragă atenţia Guvernului că o suprataxare în domeniul veniturilor mici nu poate să ducă decât la şomaj, scăderea veniturilor statului şi la o încurajare a pariurilor ilegale", a declarat Agathon, în cadrul unei conferinţă de presă.
Agathon spune că dacă Guvernul elimină pragul de neimpozitare a veniturilor obţinute din jocurile de noroc acest lucru va duce la pierderi la bugetul de stat de aproape 4,9 milioane de lei lunar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: inchidere
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close