Antena 3 CNN Economic Biz News Business Ce înseamnă de fapt "Black Friday" în România. Cât de "mari" sunt reducerile aplicate în magazine

Ce înseamnă de fapt "Black Friday" în România. Cât de "mari" sunt reducerile aplicate în magazine

Ce înseamnă de fapt "Black Friday" în România. Cât de "mari" sunt reducerile aplicate în magazine
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
de O.P.    |    14 Noi 2013   •   11:23

Mai sunt aproximativ două săptămâni până la Black Friday, iar comercianţii români se pregătesc intens pentru ziua cu cele mai mari vanzări din an. Peste 60 de magazine online au anunţat deja că au oferte speciale pentru Vinerea Neagră. Aşa că dacă vă doriţi un telefon nou sau o tabletă, acum este momentul să le achiziţionaţi.

29 noiembrie, Vinerea Neagră a Reducerilor, va aduce promoţii de până la 90 de procente pentru o gamă largă de produse: de la electronice şi electrocasnice, până la cărţi, jucării, dar şi haine.Tabletele şi smartphone-urile se numără printre produsele cele mai căutate de români de Black Friday.

Şi am să vă dau câteva exemple: Cele mai noi modele de telefoanele inteligente de la Apple, iPhone 5s şi iPhone 5c, ar putea beneficia de o reducere de cel mult 10% de Black Friday, potrivit unui magazin on-line de IT &C. Tot cam de aceeşi reeducere va beneficia şi Galaxy S4. O reducere mai mare, de pana la 12%, va avea parte generatia anterioara de SAMSUNG, Galaxy S3.

Printre cele mai mari reduceri ajung până la 1.000 lei, cum este cazul unor aparate foto de ultimă generaţie. Un E-book Reader va fi mai ieftin cu 100 de lei în ziua de 29 noimbrie. Cu aceeaşi reducere puteţi găsi şi imprimanta cu laser. Iar o maşină de pâine poate fi cumpărată acum la 670 de lei, cu 150 de lei mai puţin.

Anul trecut magazinele au înregistrat vânzări şi de 15 ori mai mari decât într-o zi obişnută de vineri. Iar multe dintre site-uri s-au blocat din cauza numărului exagerat de mare de vizitator

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close