Antena 3 CNN Economic Biz News Business Ce propunere „scandaloasă” a primit Richard Branson în România. Cum a decurs întâlnirea afaceristului cu ţara noastră

Ce propunere „scandaloasă” a primit Richard Branson în România. Cum a decurs întâlnirea afaceristului cu ţara noastră

Ce propunere „scandaloasă” a primit Richard Branson în România. Cum a decurs întâlnirea afaceristului cu ţara noastră
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Mai 2012   •   10:09
Richard Branson a participat recent la un eveniment pe tema leadershipului la Sala Palatului din Bucureşti. Timp de 45 de minute, a răspuns la întrebările lui Robin Sharma, un expert în leadership, dar şi ale unor manageri români. Celebrul afacerist a publicat pe blogul său un text despre vizita sa în România.

După căderea comunismului, România a devenit cunoscută pentru problemele grave pe care le are, precum numărul mare de orfani neglijaţi. Este grozav să vezi că ţara s-a dezvoltat atât de mult acum şi m-am bucurat să întâlnesc atât de mulţi oameni minunaţi” a scris Richard Branson pe blogul său.

Omul de afaceri a povestit şi o experienţă inedită pe care a trăit-o în ţara noastră. „Un tânăr insistent chiar a venit cu mine în maşină, în drumul spre aeroport, ca să-mi spună ideea lui de afaceri. Avea 22 de ani şi şi-a scris deja autobiografia. A printat 100 de copii ale cărţii sale şi a vrut să le vândă unui număr de 100 de antreprenori din toată lumea. Vroia să vândă fiecare copie la preţul de 1,2 milioane de dolari".

I-am spus că îi admir iniţiativa, dar că probabil va trebui să se întoarcă la carneţelul cu notiţe pentru a-şi schiţa un nou plan. Oricum, o să-mi arunc un ochi pe cartea sa. În orice caz, asta a fost una dintre cele mai scandaloase propuneri pe care le-am primit”, a mai comentat Branson.


 

×
Subiecte în articol: afaceri
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close