Antena 3 CNN Economic Biz News Business Cel mai bun ulei din Europa se face în România. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi

Cel mai bun ulei din Europa se face în România. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi

Cel mai bun ulei din Europa se face în România. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi
de O.P.    |    17 Iul 2014   •   10:41

Trebuie să ai imaginaţie şi să fii dedicat în toate aspectele vieţii tale. Iar dacă vrei să îţi deschizi o afacere, nu te lăsa doborât de birocraţie. O familie din Cluj a demonstrat că totul este posibil.

Şi-au început afacerea în 1998, când, în garajul casei au pus o presă la care făceau ulei la rece. Iniţial, tatăl vindea uleiul rezultat doar vecinilor şi cunoscuţilor.

Însă lucrurile s-au schimbat atunci când Felicia Tulai s-a decis să renunţe la slujba ei din Bucureşti şi să se întoarcă acasă pentru a pune pe picioare afacerea începută de tatăl ei.

Astfel, garajul a fost transformat în depozit, familia a început să producă şi alte tipuri de ulei presat la rece, iar produsele sunt prezente în mai multe magazine (în special magazine bio) din ţară. Sunt obţinute, prin presare la rece, uleiuri de floarea soarelui, dovleac, in, nucă, rapiţă şi cânepă.

În acest an, uleiul a primit premiul "Superior Taste Award" cu o stea din aur din partea Institutului de Calitate şi Gust de la Bruxelles.



×
Subiecte în articol: ulei
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close