Antena 3 CNN Economic Biz News Business Cinci târguri îşi deschid porţile la Romexpo

Cinci târguri îşi deschid porţile la Romexpo

Cinci târguri îşi deschid porţile la Romexpo
18 Oct 2007   •   09:11

Nu mai puţin de cinci expoziţii îşi deschid porţile la Romexpo. 220 de firme sunt prezente la ediţia din acest an a Târgului de Turism al României, cu 20 la sută mai multe faţă de numărul participanţilor la ediţia de anul trecut. Firmele provin din 17 ţări printre care Austria, Egipt, Emiratele Arabe, Germania, Grecia şi România. La târg participă agenţii de turism, asociaţii profesionale din turism, organizatori de congrese şi turism de afaceri, companii hoteliere, pensiuni, cabane sau campinguri.

Târgul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 18.00, iar în ultima zi, între orele 10.00 şi 16.00. Biletul de intrare costă şase lei. O altă expoziţie care îşi deschide joi porţile este cea de produse, articole şi echipamente pentru sport şi agrement, ajunsă la cea de-a şasea ediţie. Expoziţia reuneşte 30 de expozanţi care oferă o paletă largă de produse - de la echipamente pentru petrecerea timpului liber şi dispozitive pentru măsurători, până la îmbrăcăminte şi încălţăminte sport.

Tot vineri începe târgul internaţional de vinuri, băuturi alcoolice, răcoritoare, cafea şi echipamente de producţie şi la care participă peste 60 de firme. În aceeaşi perioadă cu cele trei manifestări, mai au loc expoziţia internaţională de tehnică militară şi expoziţia internaţională de arhitectură, echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close