Antena 3 CNN Economic Biz News Business Compania familiei lui Osama bin Laden a câştigat contracte de peste şapte miliarde de dolari

Compania familiei lui Osama bin Laden a câştigat contracte de peste şapte miliarde de dolari

Compania familiei lui Osama bin Laden a câştigat contracte de peste şapte miliarde de dolari
14 Noi 2010   •   21:34

Grupul industrial Binladin, deţinut de familia teroristului Osama bin Laden, a obţinut două contracte în valoare de peste şapte miliarde de dolari pentru lucrări de modernizare a infrastructurii în Arabia Saudită, informează Reuters. Compania va moderniza aeroportul internaţional Regele Abdulaziz din oraşul Jeddah.

Licitaţia are loc în contextul în care Arabia Saudită, cel mai mare exportator de petrol din OPEC (Organizaţia Statelor Exportatoare de Petrol), intenţionează să inveastească sume importante în modernizarea infrastructurii aeriene.

Potrivit autorităţilor de la Riad, numărul de pasageri care tranzitează aeroporutile ţării se va dubla în următorii zece ani, ajungând la 60 milioane de presoane.

Grupul Binladin a fost înfiinţat în 1931 de şeicul Mohammed Bin Laden Sayyid care a avut de-a lungul vieţii 22 de neveste şi 53 de copii, printre care şi Osama Bin Laden.

×
Subiecte în articol: companie contracte
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close