Antena 3 CNN Economic Biz News Business Consiliul Concurenţei verifică modul în care se construiesc drumurile din România

Consiliul Concurenţei verifică modul în care se construiesc drumurile din România

Consiliul Concurenţei verifică modul în care se construiesc drumurile din România
Sursa foto: drumuri
25 Feb 2010   •   16:48

Modul în care se construiesc drumuri în România va fi verificat, în următoarele 12 luni de către Consiliul Concurenţei. Într-o conferinţă de presă, conducerea Consiliului a anunţat că va demara cercetările, pentru a vedea exact care este situaţia în domeniu.

Preşedintele Bogdan Chiriţoiu a mai spus că este de acord cu proiectul de Ordonanţă, realizat de Guvern şi ANPC, care prevede extinderea renunţării la plata comisionului de rambursare anticipată la toate creditele, inclusiv cele cu garanţii imobiliare.


?Vom investiga materiile prime care se folosesc, până la construcţia de drumuri şi modul în care se acordă contractul?, a declarat Chiriţoiu. Investigaţia nu va viza direct sancţiuni, ci e destinată doar cunoaşterii pieţei.

Bogdan Chiriţoiu spune că de multe ori acest tip de investigaţii au dus la descoperirea unor indicii privind încălcarea legii, deci nu pot avea decât un efect benefic.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Consiliul Concurentei
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close