Antena 3 CNN Economic Biz News Business Consultanţă gratuită pentru antreprenori

Consultanţă gratuită pentru antreprenori

Managerii şi antreprenorii care au de suferit din cauza pandemiei de coronavirus pot primi gratuit consultanţă în management oferită de şcoala de afaceri ASEBUSS. Practic, până pe 15 mai, o reţea întreagă de profesori, traineri şi absolvenţi MBA vin în sprijinul antreprenorilor cu propuneri concrete de redresare şi reorganizare a companiilor. În această perioadă, principalele priorităţi ale companiilor ar trebuie să fie păstrarea forţei de muncă, digitalizarea şi reducerea costurilor, spun specialiştii.

Consultanţă gratuită pentru antreprenori
Sursa foto: Antena 3
07 Apr 2020   •   11:03

Criza generată de Covid-19 afectează economiile la nivel mondial, iar România nu face o excepţie. Industria auto, turismul, transporturile şi comerţul de produse nealimentare sunt sectoarele cel mai puternic afectate.

Eforturile antreprenorilor din perioada aceasta ar trebui să fie axate în primul rând spre păstrarea forţei de muncă, spun specialiştii.

''Cele mai preţioase active alte companiei merg seara acasă la partenerii lor de viaţă. Cred ca e important să ţii aproape de oameni, să vorbeşti cu ei zilnic, să-i incurajezi'', spune Ovidiu Dîmbean, rector ASEBUSS.

Pentru a depăşi mai uşor această perioadă, antreprenorii pot beneficia de consultanţă în afaceri gratuită oferită de peste 50 de practicieni din reţeaua şcolii de afaceri ASEBUSS.

Consultanţa pro bono oferită de şocoala de afaceri ASEBUSS depăşeşte cu mult 100.000 de euro, raportat la costul orelor de consultanţă din piaţă.

Consultanţă gratuită pentru antreprenori

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close