Antena 3 CNN Economic Biz News Business Cum face un corporatist bani din problemele altor corporatiști

Cum face un corporatist bani din problemele altor corporatiști

Cum face un corporatist bani din problemele altor corporatiști
Sursa foto: Foto:pixabay.com
23 Feb 2016   •   20:38

După ani de experiență în corporații, George Leca (45 ani), în continuare un corporatist, a "conștientizat" la un moment dat ce probleme și nevoi au colegii săi de "breaslă", alți corporatiști. Așa a apărut un business prin care "vindecă" problemele la job ale angajaților și oamenilor de afaceri români, însă nu oricum, ci cu ajutorul cailor.

George Leca este în prezent manager regional la SabMiller și are peste 15 ani de experiență in diverse corporatii. In același timp, este pasionat de cai și de sporturi ecvestre, ceea ce l-a apropiat și mai mult de ideea unui business care să aducă la un loc spiritul corporatist și caii: Horse Eye, seminarii de leadership cu ajutorul cailor, care ii aduce venituri anuale de 70.000 de euro.

"La un moment dat am cunoscut pe cineva care studiaza de 20 de ani efectul activităților cu cai asupra comportamentului oamenilor care lucrează în afaceri; antreprenori sau persoane care lucrează în companii. M-a convins de efectul benefic al educației cu cai ...", povestește George Leca.
Povestea lui pe wall-street.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close