Antena 3 CNN Economic Biz News Business Cumpărăturile între semafoare, o nouă afacere în Bucureşti

Cumpărăturile între semafoare, o nouă afacere în Bucureşti

Cumpărăturile între semafoare, o nouă afacere în Bucureşti
08 Mai 2008   •   16:52

Traficul aglomerat din Bucureşti nu generează doar nervi ci şi idei de afaceri. Astfel, câţiva bucureşteni şi-au deschis o firmă care face cumpărături pentru cei care aşteaptă în trafic. Aceştia au studiat intersecţiile unde se formează cele mai mari ambuteiaje şi au ajuns la concluzia că au suficient timp pentru a face diverse cumpărături pentru şoferi, între semafoare.

Întreprinzătorii au o listă destul de lungă de produse alimentare pe care le pot cumpără până cînd şoferii care le comandă ajung la următorul semafor.

Astfel, conducătorii auto pot comanda apă plată, telemea, ouă, cartofi, pâine, castraveţi muraţi, ţigări, pâine şi chiar prezervative. După cum se precizează pe site-ul înfiinţat în acest scop, comenziîntrafic.ro, agenţii firmei pot fi găsiţi, deocamdată, între semafoarele de la Tineretului şi Unirii.

Aceştia preiau comanda de la Tineretului şi o aduc la Unirea. De asemenea, angajaţi ai firmei "Comenzi în trafic" pot prelua comenzile şoferilor şi de la Naţiunile Unite, pentru a o livra la semaforul de la Piaţa Unirii.



Agenţii pot fi recunoscuţi după un tricou care are imprimat numele firmei pe care o reprezintă. Pentru fiecare comandă se percepe un comision, în valoare de 5 la sută din valoarea cumpărăturilor, iar programul de lucru este între orele 8 şi 20.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close