Antena 3 CNN Economic Biz News Business Dezvoltatorul "Insulei Palmier" din Dubai concediază 15% din angajaţi pe fondul reducerii vânzărilor

Dezvoltatorul "Insulei Palmier" din Dubai concediază 15% din angajaţi pe fondul reducerii vânzărilor

Dezvoltatorul "Insulei Palmier" din Dubai concediază 15% din angajaţi pe fondul reducerii vânzărilor
01 Dec 2008   •   09:41

Dezvoltatorul complexului de insule artificiale Palm Islands, compania de stat Nakheel din emiratul arab Dubai, va concedia 500 de persoane, adică 15% din totalul angajaţilor, pe fondul reducerii vânzărilor de locuinţe de lux, informează Reuters.
Decizia companiei vine după ce autoritatea de reglementare a sectorului imobiliar din emirat a recomandat dezvoltatorilor să diminueze ritmul lucrărilor, criza financiară internaţională afectând preţurile proprietăţilor de lux.
În acelaşi timp, în urmă cu o săptămână, oficialii emiratului anunţau că statul arab va diminua cheltuielile, ca urmare a problemelor economiei mondiale.
"Avem responsabilitatea de a ne adapta planurile de afaceri pe termen scurt la situaţia mondială", a declarat dezvoltatorul.
Dezvoltatorul imobiliar a anunţat, în noiembrie, că înregistrează o scădere a vânzărilor de proprietăţi.
Aproape 80% din forţa de muncă din Dubai este formată din expaţi, care, în lipsa unei noi slujbe, ar urma să părăsească emiratul, cred analiştii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close