Antena 3 CNN Economic Biz News Business DHL a cumpărat compania românească de curierat Cargus

DHL a cumpărat compania românească de curierat Cargus

DHL a cumpărat compania românească de curierat Cargus
17 Apr 2008   •   14:21

Compania de curierat DHL a anunţat achiziţionarea firmei româneşti Cargus, ca parte a strategiei de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa de curierat din România. Conform unui comunicat al DHL, achiziţia se va finaliza după obţinerea aprobării din partea Consiliului Concurenţei şi a finalizării procedurilor de audit fiscal.

În comunicat se mai menţionează că cele două firme vor activa în continuare separat, păstrându-şi angajaţii, brand-ul şi tipul de servicii oferite, existând o echipă de management comună, condusă de Gian Sharp, managing director la DHL. Preşedintele Cargus, Augustin Pleşea îşi va păstra funcţia în board-ul de management al companiei.

?Suntem convinşi că resursele combinate şi experienţa celor două companii va asigura un viitor de succes pentru DHL şi Cargus. Ne aşteptăm ca DHL şi Cargus să ajungă lideri în piaţa românească de curierat domestic" a declarat Gian Sharp.

Reţeaua internaţională DHL leagă peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume, având 300.000 de angajaţi. DHL este o marcã a Deutsche Post World Net, grupul înregistrând venituri de peste 63 miliarde euro în 2007.

În România, DHL deţine 23 de centre operaţionale şi 25 de centre de expediere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close