Antena 3 CNN Economic Biz News Business Disneyland în miniatură la Sibiu

Disneyland în miniatură la Sibiu

Disneyland în miniatură la Sibiu
08 Feb 2007   •   19:07

Sibiul va avea un Disneyland în miniatură. Primarul oraşului, Klaus Johannis, a anunţat că primăria va construi un parc de distracţii, cu personaje de basm şi din desene animate. Acesta va fi amplasat pe locul unei mlaştini de câteva sute de metri pătraţi, plină de stuf şi de gunoaie aruncate de localnicii din zonă.

Viitorul mini ? Disneyland, primul de acest fel din Sibiu, va fi construit lângă cel mai mare parc din oraş, Subarini, şi la distanţă mică de Grădina Zoologică. Accesul în parc se va putea face atât cu maşina, dar şi cu bicicleta sau rolele, pe prima pistă special amenajată de acest fel din judeţ.

În Sibiu nu există nici un parc de distracţii pentru copii. Primăria va construi anul acesta şi un ştrand nou şi un camping, pe locul unui fost depozit de muniţie, situat la marginea Sibiului, în Pădurea Dumbrava. Astfel, vor fi investiţi în modernizarea oraşului aproape 95 de milioane de lei, din care un sfert vor fi cheltuiţi pentru canalizare, drumuri şi parcări din cartierele mărginaşe.

Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close