Antena 3 CNN Economic Biz News Business Downgrade de carieră, upgrade de viaţă

Downgrade de carieră, upgrade de viaţă

Downgrade de carieră, upgrade de viaţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Iun 2012   •   12:04

A dat betoanele pe condimente, Bucureştiul pe Sibiu şi funcţia de director general pe cea de bucătar şef în propriul restaurant. La prima vedere, Alexandru Balog a făcut un pas înapoi în carieră, atunci când a decis să renunţe la viaţa de corporatist din Capitală pentru a pune pe picioare o mică afacere la 300 de kilometri distanţă.

Antreprenoriatul este însă visul secret al multor manageri din România, iar downgrade-ul rămâne, de multe ori, doar un termen de convenţie.

La 39 de ani Alexandru Balog şi-a încheiat cariera de corporatist. La aceeaşi vârstă, alţii abia se pregătesc de prima numire într-o poziţie mana­gerială. Cu doi ani în urmă, era direc­torul general al diviziei de betoane din cadrul companiei multinaţionale de construcţii Strabag şi se afla în plină ascensiune profesională.

Astăzi este proprietarul a două afaceri de mici dimensiuni, departe de Bucureşti şi de agitaţia vieţii de birou dintr-o com­panie care anual făcea afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Citeste articolul integral pe Income Magazine


×
Subiecte în articol: restaurant Sibiu Income Magazine
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close