Antena 3 CNN Economic Biz News Business El a ales România. Wouter Reijers, olandezul care fabrică mobilă românească

El a ales România. Wouter Reijers, olandezul care fabrică mobilă românească

El a ales România. Wouter Reijers, olandezul care fabrică mobilă românească
de O.P.    |    25 Oct 2012   •   13:12

Căuta producători în industria mobilei într-o ţară cu o lungă tradiție în domeniu. Aşa a ales România olandezul Wouter Reijers. Între timp, s-a căsătorit cu o româncă şi şi-a extins afacerile în trei domenii diferite. Dar producţia de mobilă este principala sa activitate. Una care îi aduce mari satisfacţii, chiar şi în vremuri grele ca acestea.

Citeşte povestea lui Wouter, pe www.incomemagazine.ro

România este un jucător cu un rol important pe piața europeană atunci când vorbim despre producția de mobilă. Îndelungata tradiţie în domeniu a ţării noastre a fost unul dintre motivele pentru care olandezul Wouter Reijers decidea, în urmă cu aproape două decenii, să se stabilească în România şi să fabrice mobilă. Lemnul de calitate şi experienţa lucrătorilor calificați din Satu Mare l-au convins că acesta este locul potrivit pentru proiectele sale de business .

Chiar dacă România are o concurență puternică din partea țărilor asiatice, asta nu l-a speriat pe Wouter. Dimpotrivă, aflăm că „în viitorul apropiat veţi vedea tot mai multe companii care se întorc în România pentru producția de mobilier. În ultima vreme, se pare că flexibilitatea și calitatea sunt mult mai importante decât prețurile scăzute din Asia”, explică omul de afaceri.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close