Antena 3 CNN Economic Biz News Business Electrica îşi face companie de telecomunicaţii

Electrica îşi face companie de telecomunicaţii

Electrica îşi face companie de telecomunicaţii
27 Mar 2007   •   10:50

Electrica îşi deschide până la sfârşitul lunii aprilie o companie de telecomunicaţii. ?Firma de comunicaţii are actualmente toate aprobările, mai trebuie să primim reaprobarea în AGA la Enel Banat şi Enel Dobrogea, după care este ultima opţiune în AGA Electrica pentru înscriere la Registrul Comerţului. Practic am definitivat toate pregătirile şi sunt doar probleme de decizie. Dacă Enel Banat şi Enel Dobrogea îşi declină prin hotărâre a AGA această opţiune, procedurile pot să fie închise până la sfârşitul lunii viitoare?, a declarat directorul general al companiei, Nicolae Coroiu, citat de Mediafax.

Ideea înfiinţării noii companii a apărut încă de anul trecut. Firma de consultanţă Roland Berger a realizat studiul de fezabilitate care a confirmat necesitatea unei companii care să furnizeze servicii de comunicaţii voce/date, video pentru filialele de distribuţie.

AVAS, noul acţionar majoritar al Electrica în locul Ministerului Economiei şi Comerţului, este interesată ca firma să fie înfiinţată cât mai repede. Electrica şi filialele sale vor deţine participaţii la firmă.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close