Antena 3 CNN Economic Biz News Business Fabrică General Electric în România

Fabrică General Electric în România

Fabrică General Electric în România
31 Mai 2007   •   12:42

Grupul american General Electric a ales România pentru prima sa unitate de producţie de componente pentru motoare de avion din Sud Estul Europei - Turbomecanica Combustor Products (TMCP). Domeniul ales de GE este unul de înaltă tehnologie: producerea de componente pentru motoare de avion. GE Aviation şi Turbomecanica S.A. au fost parteneri egali în cadrul societăţii mixte Turbomecanica Combustor Products (TMCP), GE achiziţionând şi restul de 50% şi devenind astfel unic proprietar.

'România este o piaţă importantă, în continuă dezvoltare şi este firesc să luăm în considerare toate oportunităţile de creştere a prezenţei noastre locale, în cazul de faţă fiind vorba de domeniul tehnologiilor de vârf', a declarat Dan Ionescu, directorul executiv al GE pentru Europa de Sud-Est.

Achiziţia Turbomecanica Combustor Products (TMCP) întăreşte prezenţa GE Aviation în Europa şi ajută la îmbunătăţirea eforturilor de vânzări şi marketing în ceea ce priveşte portofoliul motoarelor GE.

GE este o companie ce oferă tehnologie, media şi servicii financiare, fiind dedicată dezvoltării de produse şi servicii destinate creşterii calităţii vieţii. Prin soluţii diversificate, de la motoare de avion şi producerea de energie la servicii financiare, tehnologie medicală, şi programe de televiziune, GE deserveşte clienţi din peste 100 de ţări şi are peste 300.000 de angajaţi în întreaga lume.

Rompres

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close