Antena 3 Economic Biz News Business Face2Face: Cardurile de credit vs cardurile co-branded

Face2Face: Cardurile de credit vs cardurile co-branded

01 Mai 2012   •   11:37
Face2Face: Cardurile de credit vs cardurile co-branded
Sursa foto: Foto: creditcardmatcher.com
Cardul bancar a devenit un activ important al stilului de viaţă. Avantajele utilizarii sale inteligente sunt numeroase, dar daca pierdeti controlul cheltuielilor sau nu il folositi in scopul pentru care a fost emis, beneficiile teoretice se pot transforma brusc in dezavantaje reale, care, in timp, vor duce inevitabil la adevarate poveri financiare.

Mai mult decât atat, nu orice fel de card de credit este folositor. Daca utilizati frecvent serviciile sau produsele unei companii sau retailer si optati pentru plati online sau la POS atunci detinerea unui card co-branded este eficienta datorita programului de loialitate.

Daca aveti nevoie doar de un instrument pentru tranzactii electronice, atunci cardul de credit standard este indiscutabil mai convenabil.

CARDUL DE CREDIT: 5 avantaje-6 dezavantaje

Avantaje:

Este prin excelenta un produs financiar dedicat strict cumparaturilor. Platile cu cardul la comercianti nu se comisioneaza. Pe plan mondial exista in acest moment peste 30 de milioane de locatii unde poate fi utilizat. 

Citeste continuarea pe Income Magazine

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close