Antena 3 CNN Economic Biz News Business Femeia asta va CONDUCE lumea. Câştigă într-o ORĂ, cât nu o să câştigi tu toată viaţa

Femeia asta va CONDUCE lumea. Câştigă într-o ORĂ, cât nu o să câştigi tu toată viaţa

Femeia asta va CONDUCE lumea. Câştigă într-o ORĂ, cât nu o să câştigi tu toată viaţa
de O.P.    |    30 Iul 2013   •   12:26
A avut ca ţintă să fie cea mai bogată femeie din ţara ei, Australia. După ce a reuşit acest lucru, vrea să cucerească întreaga lume şi să devină cel mai bogat om din Univers.

Gina Rinehart s-a făcut cunoscută într-un "club" exclusivist, în care numai bărbaţii reuşeau să manipuleze sume uriaşe de bani, iar acum, pentru al doilea an consecutiv îşi apără titlul de cea mai bogată femeie de pe Terra, scrie Herald Sun, în ediţia electronică.

Averea ei atinge în prezent aproape 30 de miliarde de dolari, mai exact 29,7 miliarde - anul trecut numărând "doar" 18,9 miliarde de dolari.

Într-un calcul simplu, Gina Rinehart face într-o zi 52 de milioane de dolari, într-o oră peste 2 milioane de dolari, într-un minut 36.000 de dolari, iar într-o secundă 600 de dolari (mai mult decât un bugetar cu vechime din România ar lua într-o lună).

Tatăl Ginei Rinehart a descoperit una dintre cele mai mari rezerve de fier din lume, la începutul anilor 1950. Afacerea de milioane de dolari condusă de tatăl australiencei a contribuit la prosperitatea economiei Australiei.

Nu suportă să fie numită „moştenitoare” pentru că se consideră o femeie de afaceri adevărată care a reuşit să restructureze compania tatălui său, după moartea acestuia, în 1992.

Compania minieră pe care o conduce se numeşte Hancock Prospecting şi reprezintă întreaga ei viaţă. Există puţine lucruri care o interesează în afara companiei.

Nu cheltuieşte milioane de dolari pe lucrări de artă, nu deţine un avion privat şi nici cai de curse.

Este recunoscută pentru regimul său exemplar de muncă. Lucrează şapte zile pe săptămână, iar unul dintre primii săi idoli a fost Doamna de Fier, Margaret Thatcher, pe care a şi cunoscut-o în 1977

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close