Antena 3 CNN Economic Biz News Business Fratele lui Băsescu nu e afectat de criză: ?Oamenii vor consuma carne în continuare!?

Fratele lui Băsescu nu e afectat de criză: ?Oamenii vor consuma carne în continuare!?

Fratele lui Băsescu nu e afectat de criză: ?Oamenii vor consuma carne în continuare!?
Sursa foto: mircea basescu
03 Feb 2009   •   11:28

Unitatea condusă de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, cu sediul în Zona Liberă Agigea Sud, a procesat, în 2008, peste 27.000 de tone de carne de pui. Perspectivele pentru 2009 sunt la fel de îmbucurătoare.
?Noi nu suntem afectaţi de criză. Oamenii vor consuma carne în continuare?, a declarat Mircea Băsescu, citat de ziarul Replica din Constanţa. Întreprinzătorul asigură angajaţii fabricii că nu trebuie să se teamă să îşi vor pierdelocurile de muncă.
?Industria producătoare de alimente merge înainte, pentru că ea nu e consumatoare de credite mari de la bănci?, a adăugat fratele preşedintelui.
Potrivit acestuia, domeniile cele mai afectate de lipsa finanţărilor vor fi construcţiile şi industria producătoare de maşini.
?Există o criză a sistemului bancar, plecată de la sistemul american, care a dat credite cu buletinul. Acestea nu sunt o invenţie românească. La un moment dat, băncile din SUA nu şi-au mai încasat banii de la persoanele fizice, iar urmările s-au propagat în toată lumea, fiind afectate marile firme dependente de finanţarea prin credite?, a explicat Mircea Băsescu.
Fabrica Plusfood din România din judeţul Constanţa produce semipreparate din carne de pasăre, importată din din Brazilia, pentru ca, ulterior, produsul să fie vândut pe piaţa românească şi europeană.
Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close