Antena 3 CNN Economic Biz News Business Gazele şi energia nu se scumpesc până la 1 iulie. Vosganian: Ce va fi apoi, nimeni nu ştie

Gazele şi energia nu se scumpesc până la 1 iulie. Vosganian: Ce va fi apoi, nimeni nu ştie

Gazele şi energia nu se scumpesc până la 1 iulie. Vosganian: Ce va fi apoi, nimeni nu ştie
17 Apr 2008   •   11:30

Autorităţile nu vor creşte tarifele pentru energie sau gaze până la 1 iulie. Anunţul a fost făcut de ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian. Totodată, cererea distribuitorilor de gaze de creştere a tarifelor la 1 iulie este nesustenabilă, a mai spus, joi, Varujan Vosganian. ?Din discuţiile de până acum această cerere nu este sustenabilă. Nu intenţionăm să creştem niciun fel de preţ până la 1 iulie. Ce va fi după 1 iulie, nimeni nu ştie?, a spus Vosganian, la un seminar pe tema preţurilor din energie.

Anunţul făcut de Vosganian vine după ce distribuitorul de gaze E.ON Gaz a anunţat că preţurile la gaze ar trebui să crească la 1 iulie. De asemenea, E.ON şi Distrigaz Sud au cerut în acest an de mai multe ori creşterea preţurilor la gaze. Autoritatea de Reglementare a acceptat în 2008 o majorarea a preţurilor la 1 februarie, când tarifele au urcat cu 8,5%.

În privinţa electricităţii, preţurile ar putea să crească la 1 iulie, din cauza costurilor producătorilor de energie în privinţa emisiilor de CO2.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cinci copii au fost răniți, după un accident în Argeș
x close