Antena 3 CNN Economic Biz News Business General Motors creşte producţia în America

General Motors creşte producţia în America

General Motors creşte producţia în America
Sursa foto: general motors
19 Aug 2009   •   14:56

General Motors Co a anunţat creşterea producţiei în America de Nord pentru a doua jumătate a anului, după o explozie a vânzărilor, urmare a programului rabla din SUA.
Producătorul american a precizat că va va construi cu 60.000 mai multe maşini decât intenţiona pentru trimestrul trei şi patru, prin creşterea timpului de lucru suplimentar şi schimbarea turelor-.
De asemenea, vor fi reangajaţi 1350 de muncitori în SUA şi Canada.
Drept urma, GM vrea să producă 535.000 vehicule în trimestrul trei şi cu cel puţin 20 procente mai multe în trimestrul patru decât în cel actual.

"Suntem în criză a numărului de produse, iar dealerii noştri cer mai multe maşini aproape pe orice segment," arăta şeful de vânzări al GM, Mark LaNeve .

GM va adăuga ture la fabrica din Ontario, Canada, unde se construiesc Chevrolet Equinox şi GMC Terrain, dar şi la Lordstown, Ohio, unse fabrică Chevy Cobalt .
De asemenea este de aşteptat să crească producţia la maşina sport Chevrolet Camaro, sedanul Buick LaCrosse , şi Cadillac SRX.

GM se alătură astfel Ford Motor Co în creşterea producţiei după ce programul de subvenţionare a cumpărării de maşini noi cu până la 4500 de dolari în schimbul vehiculelor uzate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: General Motors industria auto
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close