Antena 3 CNN Economic Biz News Business Guvernul elimină ?taxa de solidaritate? pe clădiri

Guvernul elimină ?taxa de solidaritate? pe clădiri

Guvernul elimină ?taxa de solidaritate? pe clădiri
28 Iun 2010   •   14:40

Guvernul se răzgîndeşte de la o zi la alta. Ordonanţa de modificare a Codului Fiscal a fost modificată din nou, pentru a treia oară. Guvernul a eliminat din Ordonanta de Urgenţă ?taxa de solidaritate? pe clădiri.

"Am rediscutat luni ordonanţa de modificare a Codului Fiscal şi am decis să eliminăm articolul privind taxa pentru clădiri, urmând ca Ministerul Finanţelor să reglementeze procedura printr-un proiect de lege", a declarat, pentru

Mediafax, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

 

Partenerii de guvernare ai PD-L vor ca Executivul să elaboreze măsuri pentru sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii care sunt la zi cu plata impozitelor. Laszlo Borbely, ministrul Mediului, a declarat că reprezentanţii UMDR vor cere, în şedinţa de Guvern, desfiinţarea impozitului minim, vânzarea unor acţiuni ale statului, măsuri pentru atragerea fondurilor de la bănci dar şi urgentarea finalizării legii parteneriatului public-privat.

Executivul a hotărât să elimine articolul care prevedea o taxă de solidaritate pentru mai multe clădiri în proprietate spunând că prevederea era "atacabil".

 

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: taxa de solidaritate cod fiscal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close