Antena 3 CNN Economic Biz News Business Hard Rock Cafe, investiţie de 3,7 milioane de dolari amortizată în 7 ani

Hard Rock Cafe, investiţie de 3,7 milioane de dolari amortizată în 7 ani

Hard Rock Cafe, investiţie de 3,7 milioane de dolari amortizată în 7 ani
Sursa foto: hard rock cafe
19 Feb 2009   •   11:32

Restaurantul Hard Rock Cafe a avut vanzari de 2,7 milioane de euro în primul an de la deschidere, anunţă Financiarul. Dezvoltatorul Midi Development utilizează o strategie diferită faţă de a altor restaurante din reţeaua mondiala, pentru ca Bucureştiul e departe de a fi o destinaţie turistică.
Potrivit Midi Development, operatorul restaurantului Hard Rock Cafe din Bucureşti, investiţia iniţiala se ridică la 3,7 milioane de euro şi va fi amortizată în 6-7 ani, a declarat, pentru ?Financiarul?, directorul general Tinu Sebeşanu.
La doar un an de la lansare, acesta e mulţumit de modul în care evoluează afacerea, atât din punct de vedere al notorietăţii, cât şi al rezultatelor financiare.
Restaurantul din Bucuresti este cel mai mare ca dimensiune din reţeaua Hard Rock, acoperind aproape 2.000 mp. Dimensiunea obişnuită a unui local este de 800-1.200 mp. Hard Rock Cafe s-a deschis pe 22 ianuarie 2008. Până la 31 decembrie, a vândut de 2,7 milioane de euro, mai mult decât estimarea iniţială de 2,6 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close