Antena 3 CNN Economic Biz News Business Hoţi de bagaje prinşi în flagrant pe aeroport

Hoţi de bagaje prinşi în flagrant pe aeroport

Hoţi de bagaje prinşi în flagrant pe aeroport
25 Mar 2007   •   12:37

Nici bagajele călătorilor cu avionul nu sunt sigure câteodată. Doi angajaţi, ai unei companii aeriene low-cost, au fost prinşi de poliţişti, după ce au furat din bagaje. Au acţionat în cala avionului, şi au luat lucrurile de valoare, pe care le-au găsit : aparate de fotografiat, şi aparatură electronică. Hoţii sunt cercetaţi în stare de libertate, dar riscă să stea ani buni după gratii, pentru furt.

Hoţii nu s-au lăsat cu una cu două. Poliţiştii i-au luat ca din oală, imediat după ce aceştia au scotocit în bunurile pasagerilor, aflate în cala unui avion de pe aeroportul Băneasa. ?În timp ce erau de serviciu au desfăcut mai multe bagaje din care au sustras mai multe aparate foto şi aparatură electronică? , declara Gabi Ilie, comisatul şef al Poliţiei din aeroportul Băneasa.

Prejudiciul este estimat la 6.500 de lei noi. Bunurile au fost recuperate, fiind găsite ascunse în hainele celor doi angajaţi. Poliţiştii s-au sesizat după ce au primit mai multe plângeri de la pasageri. Modul de operare e foarte simplu unu sau doi oameni stau în cala avionului unul stă jos şi ţine de şase şi ceilalti operează în cală. Poliţia va continua cercetările pentru a vedea dacă furturile din bagaje semnalate în ultima perioadă au fost comise de aceiaşi hoţi.

Antena 3

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close