Antena 3 CNN Economic Biz News Business Idee de afaceri. Magazin de injecţii cu botox

Idee de afaceri. Magazin de injecţii cu botox

Idee de afaceri. Magazin de injecţii cu botox
18 Iul 2007   •   16:36

Injecţiile cu Botox, folosite la îndepărtarea ridurilor, au devenit mult mai accesibile. La New York, pe Park Avenue s-a deschis de curând un magazin specific. Avantajele sunt multe. Pacienţii nu mai trebuie să-şi facă programare, iar un tratament acolo este la fel de eficient ca şi la clinicile de specialitate. Proprietarii magazinului de botox sunt doi medici plasticieni. Atunci când le-a venit ideea, aceştia s-au gândit la un serviciu sigur, rapid şi uşor. Şi le-a reuşit.

Clienţii fideli nu stau mai mult de 45 de minute la o şedinţă, iar când pleacă, sunt complet mulţumiţi. „Am vrut să facem această procedură foarte accesibilă, luată foarte în serios, dar administrată într-o atmosferă confortabilă. O atmosferă de salon”, spune unul dintre fondatorii magazinului. „În clinicile de specialitate trebuie să aştepţi ore întregi câteodată pentru a ajunge la un chirurg. Aşa că e foarte bine să vii aici şi să fii gata într-o jumătate de oră”, spune o pacientă.

Magazinul are în jur de 40 de clienţi pe zi, dintre care doar 60% sunt femei. Pentru îndepărtarea ridurilor de pe frunte, aceştia plătesc între 130 şi 300 de dolari. Efectul injecţiilor cu botox durează aproape 4 luni.

Observator

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close