Idee de afaceri. Magazin de injecţii cu botox

18 Iul 2007   •   16:36
Idee de afaceri. Magazin de injecţii cu botox
Injecţiile cu Botox, folosite la îndepărtarea ridurilor, au devenit mult mai accesibile. La New York, pe Park Avenue s-a deschis de curând un magazin specific. Avantajele sunt multe. Pacienţii nu mai trebuie să-şi facă programare, iar un tratament acolo este la fel de eficient ca şi la clinicile de specialitate. Proprietarii magazinului de botox sunt doi medici plasticieni. Atunci când le-a venit ideea, aceştia s-au gândit la un serviciu sigur, rapid şi uşor. Şi le-a reuşit.

Clienţii fideli nu stau mai mult de 45 de minute la o şedinţă, iar când pleacă, sunt complet mulţumiţi. „Am vrut să facem această procedură foarte accesibilă, luată foarte în serios, dar administrată într-o atmosferă confortabilă. O atmosferă de salon”, spune unul dintre fondatorii magazinului. „În clinicile de specialitate trebuie să aştepţi ore întregi câteodată pentru a ajunge la un chirurg. Aşa că e foarte bine să vii aici şi să fii gata într-o jumătate de oră”, spune o pacientă.

Magazinul are în jur de 40 de clienţi pe zi, dintre care doar 60% sunt femei. Pentru îndepărtarea ridurilor de pe frunte, aceştia plătesc între 130 şi 300 de dolari. Efectul injecţiilor cu botox durează aproape 4 luni.

Observator

ExitPOLL
Parteneri
x close