Antena 3 CNN Economic Biz News Business Impozitele nu vor fi majorate în 2008

Impozitele nu vor fi majorate în 2008

Impozitele nu vor fi majorate în 2008
10 Apr 2007   •   13:20

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a propus o perioadă de interimat de 60 de zile până la definitivarea organizării ministerului pe care îl conduce. Noul minister a rezultat în urma comasării Ministerului Finanţelor şi al Economiei. Astfel, într- o conferinţă de presă, Vosganian a propus ca cele două ministere să meargă împreună timp de două luni. Conducerea instituţiei va fi asigurată de cei şapte secretari de stat din cele două ministere reunite, a precizat Vosganian. La conferinţa de presă a fost prezent şi fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, în prezent secretar de stat.

Varujan Vosganian a declarat că Ministerul Economiei şi Finanţelor va avea două compartimente de secretariat general, iar direcţiile existente vor funcţiona ca şi până acum.

De asemenea, Vosganian a declarat că intenţionează să păstreze pentru anul viitor actualele niveluri de impozite şi taxe. "Vom continua viziunea de până acum privind stabilitatea şi previzibilitatea impozitelor şi taxelor", a afirmat Vosganian. El a adăugat că una dintre priorităţile ministrerului se referă la îmbunătăţirea încasării, iar în acest sens va propune unificarea colectării contribuţiilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close