Antena 3 CNN Economic Biz News Business În Constanţa s-a inaugurat primul City Mall

În Constanţa s-a inaugurat primul City Mall

În Constanţa s-a inaugurat primul City Mall
31 Mai 2008   •   18:27

Constănţenii au, începând de sâmbătă un nou complex comercial de dimensiuni impresionante, care adăposteşte nu mai puţin de 120 de spaţii comerciale, ale unor firme româneşti şi internaţionale de renume. Este vorba despre City Park Mall, inaugurat în prezenţa a mii de constănţeni şi turişti.

Căile de acces în uriaşul complex au devenit neîncăpătoare pentru miile de constănţeni, veniţi să asiste la inaugurare. Designul şi arhitectura în formă de vapor au fost concepute de o echipă de arhitecţi, constructori şi consultanţi care au realizat cele mai mari proiecte de retail din Europa Centrală în ultimii ani. Lucrările au început în vara anului 2006 şi s-au folosit peste 100.000 de tone de beton, 10.000 de tone de oţel şi 6.000 de metri pătraţi de sticlă. Rezultatul? O construcţie perfect integrată în mediul natural din jur, situată în nordul oraşului, aproape de Mamaia, pe malul lacului Tăbăcărie.

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru cei veniţi la inaugurarea complexului. Atmosfera a fost asigurată de trupa Holograf. Concertele s-au mutat apoi în interiorul mall-ului şi vor continua până târziu în noapte.

Antena 3

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close