Antena 3 CNN Economic Biz News Business Investiţie de 22 milioane de euro pentru extinderea zonei comerciale Băneasa

Investiţie de 22 milioane de euro pentru extinderea zonei comerciale Băneasa

Investiţie de 22 milioane de euro pentru extinderea zonei comerciale Băneasa
Sursa foto: Baneasa
12 Apr 2010   •   15:19

Băneasa Developments anunţă extinderea Zonei Comerciale Băneasa prin demararea unui plan de investiţii structurat pe trei faze: construirea unui cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru întreaga familie (bowling, biliard, jocuri video şi alte activităţi de divertisment) şi o benzinărie.
Această extindere necesită un efort financiar total de 22 milioane Euro şi reprezintă 25.000 m2 în plus pentru Zona Comercială Băneasa, potrivit unui comunicat remis Antena3.ro.
"Noi credem că această investiţie este pasul firesc pe care Băneasa Developments trebuie să-l facă acum, când sărbătorim 2 ani de la deschiderea celui mai aşteptat mall de fashion din România. Milioanele de vizitatori care au trecut pragul centrului nostru comercial în toată această perioadă de timp au realizat că, atât Băneasa Shopping City, cât şi în ansamblul său Zona Comercială Băneasa reprezintă adevăraţi lideri pe piaţa românească. Acesta este unul din motivele pentru care, chiar şi într-un context economic dificil la nivel internaţional şi naţional, ne-am decis să investim în creşterea nivelului de confort al clienţilor noştri, adăugând 3 noi facilităţi: un CINEMATOGRAF MULTIPLEX, un CENTRU DE DIVERTISMENT PENTRU FAMILIE şi SERVICII PENTRU MAŞINI (bezinărie şi spălătorie auto) ", a declarat Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments.

Cinematograful Multiplex are o suprafaţă totală de 15.000 mp care se adaugă la suprafaţa actuală a Băneasa Shopping City. Investiţia estimată in cinematograful multiplex este de 19 milioane de Euro. Cinematograful va avea încorporat 13 ecrane şi va avea per total o capacitate de peste 2.700 locuri. Construcţia cinematografului va începe în primăvara acestui an şi inaugurarea sa va avea loc în a doua jumătate a anului 2011.
Centrul de divertisment pentru familie va avea o suprafaţă de 4.000 mp şi va fi dedicat exclusiv jocurilor şi distracţiei, pentru familii şi persoane de toate vârstele. Investiţia totală în această fază este estimată la 1 milion de Euro. Zona de divertisment este o parte integrantă a Băneasa Shopping City şi va fi situată deasupra zonei de restaurante şi cafenele a centrului comercial. Deschiderea centrului de divertisment pentru intreaga familie va avea loc până în primăvara anului 2011.

Băneasa Developments a decis să construiască o benzinărie, având încorporată o spălătorie auto şi un restaurant drive-in. Investiţia se ridică la 2 milioane de Euro şi va servi în fiecare zi miilor de vehicule care trec prin Băneasa. Construcţia benzinăriei va începe în acest an.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baneasa mall investitie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close