Antena 3 CNN Economic Biz News Business iPhone 3G, pus în vânzare de Orange, la preţuri începând cu 179 de euro

iPhone 3G, pus în vânzare de Orange, la preţuri începând cu 179 de euro

iPhone 3G, pus în vânzare de Orange, la preţuri începând cu 179 de euro
20 Aug 2008   •   14:19

Fanii iPhone din România vor avea posibilitatea să cumpere versiunea 3G a terminalului lansat de Apple, începând cu data de 22 august, de la Orange, singurul operator din ţara noastră care va importa acest tip de telefon. iPhone 3G ajunge în Romania în toate variantele de culoare şi capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB şi 16 GB şi alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Preţul telefonului va varia între 179 şi 489 de euro, în functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat şi de perioada contractuală a abonamentului.

Clienţii care nu au abonament Orange dar doresc să îşi cumpere un iPhone la un tarif avantajos, pot alege între cele două abonamente special create pentru iPhone, în valoare de 39 de euro, respectiv 59 de euro pe lună, care includ minute naţionale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date şi tarife speciale pentru apelurile internaţionale.

Clienţii existenţi se pot bucura de întreaga experienţă iPhone 3G pentru că au tarife reduse la achiziţionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, dacă îşi activează o opţiune în valoare de 12 euro pe lună, care oferă minute şi trafic de date incluse, pot cumpăra un iPhone la tarife reduse până la 289 de euro. Pentru clienţii Orange, cu abonamente lunare în valoare de 32 de euro, preţul telefonului ajunge la 209 euro.

Odată cu telefonul vor putea fi achiziţionate şi accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar şi o gamă extinsă de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele şi huse semnate de designeri, folii protectoare pentru ecran, încărcător pentru maşina, carcasă de silicon, etc.

Doritorii vor putea cumpara iPhone 3G atât din Orange shop-urile din toată ţara cât şi pe internet din Orange Web Shop - www.orange.ro . De asemenea, telefonul poate fi găsit şi în 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say şi în reţeaua magazinelor Apple Premium Reseller din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close