Antena 3 CNN Economic Biz News Business Librăriile Noi au fost cumpărate de Diverta

Librăriile Noi au fost cumpărate de Diverta

Librăriile Noi au fost cumpărate de Diverta
16 Apr 2008   •   18:40

Librăria Noi, a fost preluată de RTC care a confirmat, miercuri, achiziţia şi a anunţat că librăria Noi de la sala Dalles din Bucureşti va fi menţinută împreună cu managementul grupului preluat. Reţeaua de librării Noi se alătură astfel lanţului de magazine Diverta, care face parte din RTC. Achiziţia cuprinde firma de distribuţie de carte a grupului Noi, librăriile aceluiaşi brand şi un depozit de carte.

"Nu vom schimba nimic. Vom păstra brandul şi conceptul de magazin de la Dalles, un loc cu o notorietate, istorie şi încărcare sentimentală deosebită. Păstram şi managementul pe care îl preluăm. Prin această achiziţie, cota RTC pe piaţa de carte atinge probabil 25-30 de procente", a afirmat preşedintele RTC, Octavian Radu.

Diverta a încheiat, recent, un contract pentru închirierea spaţiilor din fostul magazin Eva, amplasat în Piaţa Romană, pe o perioadă de 20 de ani. Reţeaua de magazine Diverta este prezentă în 70 locaţii din 41 de oraşe, în principal în marile centre comerciale. Anul trecut, rulajul Diverta a depăşit 46 de milioane euro, iar pentru 2008 compania estimează o cifră de afaceri de peste 56 milioane euro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close